vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenGroots koorconcert t.b.v. Stichting ‘Red een kind’

Groots koorconcert t.b.v. Stichting ‘Red een kind’

-

Op zaterdagavond 23 maart organiseert Stichting ‘Muziek voor Elkaar’ een groots koorconcert in de Bovenkerk te Kampen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting ‘Red een kind’ welke zich inzet voor kinderen die leven in armoede.

Muzikale medewerking wordt verleend door Chr. Gemengd koor ‘Glorify’ uit Meppel en mannenkoor ‘Soli Deo Gloria uit Urk o.l.v. de bekende dirigent Jaap Kramer. Hun enthousiaste aanpak en aanstekelijke muzikaliteit uiten zich in concerten van hoog niveau.

Naast de koren verleent de fluitiste Erica Vogel haar medewerking en wordt het beroemde orgel bespeeld door Minne Veldman. Ds. G.J. Baan verzorgt de opening en de sluiting en geef uitleg over de te zingen liederen. Het programma bestaat uit veel bekende en geliefde koorwerken, instrumentale soli en samenzang.

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt €7,50 en kinderen t/m 12 jaar betalen €5. Een gezinskaart kost €15. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen