vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSamenwerking tussen Kamper Houthal en Stadshout Kampen

Samenwerking tussen Kamper Houthal en Stadshout Kampen

-

In Kampen worden oude bomen, zoals de prunussen aan het Roze Laantje en de essen aan de Trekvaart in IJsselmuiden, niet vergeten nadat ze hun lange leven hebben volbracht. Dankzij Stadshout Kampen krijgen deze bomen een nieuw hoofdstuk. Opgericht in 2018 door Peter Schräder en Egbert Jan Boerma, zet Stadshout zich in om gekapte bomen van de Gemeente Kampen een tweede leven te geven voor de lokale gemeenschap.

De samenwerking met Dick Kroneman van de Kamper Houthal markeert een nieuwe fase voor Stadshout Kampen. De Houthal, sinds 1972 een bekende naam in Kampen, opent nu zijn deuren voor het prachtige hout van Stadshout. Variërend van moeraseiken van de Europa-allee tot essen van het Kampereiland, biedt Stadshout Kampen een unieke en beperkte voorraad met opvallende houtnerf en kleuren.

Dick Kroneman verwelkomt particulieren en bedrijven om op een laagdrempelige manier toegang te krijgen tot dit bijzondere hout. Bewerkingen zoals op maat zagen en schaven zijn mogelijk tegen een vergoeding. De prijzen zijn eerlijk en reflecteren de zorgvuldige behandeling van het hout, inclusief het zagen, drogen, vervoer en opslag. Stadshout Kampen streeft niet naar winst; de waarde zit in het lokale verhaal en de verbondenheid met Kampen zelf.

Of het nu gaat om het creëren van een vensterbank, een kunstwerk, een nachtkastje of een boekenkast, Stadshout biedt de kans om iets unieks te maken met een stukje Kampen in huis. Voor meer informatie en een kijkje in het assortiment, bezoek vrijblijvend de Kamper Houthal of neem een kijkje op hun websites: Kamper Houthal en Stadshout Kampen.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen