donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsStart bouw de Dorpskern fase 2 in Reeve

Start bouw de Dorpskern fase 2 in Reeve

-

De bouw van 31 woningen in de Dorpskern fase 2 in het nieuwe dorp Reeve bij Kampen is van start gegaan.

In de Dorpskern fase 2 komen 31 woningen, zowel vrijstaande woningen als rijwoningen en tweekappers. De bijzondere architectuur sluit naadloos aan bij de groene en ruim opgezette wijk en omgeving. Door een mix van natuurlijke materialen zien de woningen er landelijk en toch modern uit.

Wethouder Jan Peter van der Sluis (gemeente Kampen), projectdirecteur Chrétien van Essen (BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling) en vestigingsdirecteur Jeroen de Boed (Van Wijnen Zwolle) hebben tijdens de viering van de start bouw een melkfles met een persoonlijke boodschap begraven bij de nieuwe woningen in de Dorpskern. De nieuwe bewoners hebben aansluitend hetzelfde gedaan op de plek waar hun woning wordt gebouwd. Na deze bijzondere handeling hebben de nieuwe bewoners kennis kunnen maken met de toekomstige buren onder het genot van een hapje en een drankje.

Wethouder Jan Peter van der Sluis: “Fantastisch dat er weer 31 nieuwe woningen toegevoegd worden aan Reeve. Zo krijgt het dorp steeds meer vorm. Het is onze ambitie om niet alleen te zorgen voor voldoende woningen met kwaliteit, maar ook dat er voor iedereen een passende woning te vinden is.”

Meer informatie
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Dorpskern fase 2. Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-reeve.nl/de-dorpskern

Reeve, onderdeel van Reevedelta
De bouw van de geplande 600 woningen in Reeve vordert gestaag. Als onderdeel van de grootschalige gebiedsontwikkeling Reevedelta worden nu plannen uitgewerkt om het dorp te laten groeien tot circa 1.600 woningen inclusief daarbij behorende voorzieningen zoals een integraal kindcentrum, een supermarkt en horeca. In Reeve kunnen zowel toekomstige bewoners, als bezoekers zorgeloos genieten van een unieke omgeving waar landschap en water elkaar afwisselen. Reeve is een gezamenlijk initiatief van gemeente Kampen en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op: www.reeve.nu of www.reevedelta.nl/reeve.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen