vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenCreatief aan de slag op Burendag bij Quintus

Creatief aan de slag op Burendag bij Quintus

-

Quintus viert op zaterdag 28 september Nationale Burendag met een leuke, gratis, creatieve workshop voor jong en oud. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan je binnenlopen bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 en een eigen muurhanger maken.

Om de buurt of je eigen tuin of huis op te fleuren, maak je met vilt, takjes en wol een mooie muur- of raamhanger. Kies je lievelingskleuren en bedenk zelf een mooi patroon. Docent Leoni helpt je daarbij. De workshop is voor alle leeftijden, gratis en doorlopend. Je kunt tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen en lekker aan de slag gaan op het moment dat jou het beste uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Koffie en thee staan klaar! Nationale Burendag bij Quintus wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen