Jong Oranje IJsselmuiden schittert in Ahoy

311
Jong Oranje op Nationale Taptoe in Ahoy Rotterdam Foto: Troellie’s Fotografie

Op zaterdag 28 september heeft Jong Oranje IJsselmuiden deelgenomen aan het evenement Marchingband Matters, dat plaatsvond in Ahoy Rotterdam als voorprogramma van de Nationale Taptoe. Marchingband Matters is een jaarlijkse manifestatie waarbij jeugdorkesten uit het hele land hun talenten kunnen laten zien. Dit jaar kregen 11 jeugdorkesten de kans om hun show- of marsoptreden te presenteren aan het publiek én een deskundige jury.

Tom Reker, marsinstructeur van Jong Oranje, sprak zijn trots uit over de prestaties van zijn team: “We zijn enorm trots op onze jongens en meiden. Voor een groot aantal jeugdleden was dit hun eerste optreden met Jong Oranje in zo’n indrukwekkende ambiance met een wedstrijdelement.” Jong Oranje liet tijdens hun marsparcours een bijzonder indrukwekkend optreden zien, wat hen uiteindelijk de tweede prijs opleverde met een score van 73,75 punten.

Open Dag: Oranje toont talent

Ben je geïnteresseerd in de jeugdopleiding van Jong Oranje of wil je een repetitie bijwonen? In week 41, van 7 tot en met 12 oktober, staat ‘Oranje toont talent’ centraal. Zaterdag 12 oktober is er een Open Dag in het clubgebouw van de vereniging. Iedereen die van muziek en dans houdt, is van harte welkom om de sfeer te komen proeven en meer te weten te komen over de vereniging.

Meer informatie is te vinden op de website van Jong Oranje IJsselmuiden: www.oranje-ijsselmuiden.nl, of door contact op te nemen via se**********@or*****************.nl .