Een swingende avond vol gospel

108

Op zaterdag 26 oktober verzorgen het gospel projectkoor Higher Level uit Kampen samen met Stichting Livingstone en Stichting Shif een uniek Benefiet Gospel Sing-In in de Hoeksteen in IJsselmuiden. Tijdens deze avond ben je gegarandeerd van een heerlijke swingende gospel avond met een speciale gast uit Oeganda, gospelzangeres Harriet Rukundo , aldus de organisatie.

Deze Sing-In met als thema ‘Giving Hope’ wordt georganiseerd om donaties in te zamelen voor twee hoopvolle projecten in Oeganda, Brass for Children en Children’s Solution Ministry.

Ambassadrice en gospelzangeres Harriet Rukundo zal haar levens veranderde lifestory vertellen en worden er opwekkingsliederen gezongen.

Speciaal voor deze Sing-In hebben Higher Level en Harriet Rukundo een gospelsong ingestudeerd. Dirigent Ria van Dijkhorst vertelt enthousiast: ‘Beleef deze prachtige avond, waarbij Giving Hope centraal staat.

” Een uniek Benefietconcertvan het begin tot het einde. Kom naar deze swingende benefietavond vol gospel’. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Harrie Stijf op piano”.

De gospel Sing-In begint om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. De toegang is gratis, er wordt een collecte gehouden. De gehele opbrengst van deze avond gaat naar de twee projecten in Oeganda.

De organisatie belooft dat het een bijzondere avond gaat worden.

Praktische informatie

  • Locatie: De Hoeksteen, Goudplevier 103 in IJsselmuiden
  • Deuren open: 19.00 uur
  • Start programma: 19.30
  • Verwachte eindtijd: 20:45 uur