donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsNieuwe voorzitter voor RTV IJsselmond

Nieuwe voorzitter voor RTV IJsselmond

-

RTV IJsselmond heeft een nieuwe voorzitter. Bert Weever, algemeen directeur van de Weever-bedrijven, heeft zich bereid verklaard deze functie op zich te nemen. Dat heeft het bestuur dinsdag bekend gemaakt.

weeverEr zijn meerdere namen ingediend voor kandidaten voor deze functie. Inmiddels is getoetst of zij voldeden aan de profielschets voor voorzitter. Als bijzondere eigenschappen noemt de profielschets: sterk leiderschap en zakelijk instinct.

Doorslaggevend voor de aanvaarding van deze functie was voor Weever dat hij zich gesteund weet door een enthousiaste technische staf en gemotiveerde vrijwilligers, voortkomend uit meerdere stromingen, kerken, sport, jongeren en ouderen. Ook een afgevaardigde uit de etnische minderheden zal weer vertegenwoordigd moeten zijn.

Het dagelijks bestuur moet nu nog verder aangevuld worden met een secretaris. Ook hiervoor lopen al gesprekken. De nieuwe penningmeester Albert van Dam is sinds vorige week woensdag reeds in functie.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen