donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenOnderhoud spoortunnel Kampen Zuid afgekocht

Onderhoud spoortunnel Kampen Zuid afgekocht

-

Het constructief onderhoud aan de Spoortunnel bij station Kampen Zuid heeft de gemeente Kampen voor een bedrag van 158.267 euro afgekocht.

stationkampenzuidHoewel de Spoortunnel in eigendom is van de gemeente, willen ProRail en Rijkswaterstaat het constructief onderhoud van de tunnel voor hun rekening nemen. Dit doen zij om het functioneren van de spoorlijn en de rijksweg N50 te waarborgen. De gemeente doet het onderhoud van de onderdoorgang, waaronder voetpad, fietspad, rijbaan, meubilair, verlichting, wandtegels en plafond.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen