vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsReflexdames onderuit in eigen huis

Reflexdames onderuit in eigen huis

-

Waar buiten het zonnetje heerlijk scheen, was het in de Reflexhal een stormachtige middag. De dames van Tornado uit Geesteren waren afgelopen zaterdagmiddag bij Reflex op bezoek. De Reflexdames hadden een behoorlijke offday en gingen met 3-1 onderuit in eigen huis.
reflex
Reflex begon de wedstrijd al slecht. Na een aantal fouten op rij was de stand 0-6 voor Tornado. Na de moeizame start kwamen de dames goed terug en zelfs op een voorsprong van drie punten. Toch werd deze voorsprong, door rommelig spel ook weer gemakkelijk weggegeven. De eerste set werd nipt verloren met 24-26.

De tweede set leek nergens op, niks leek te lukken aan de kant van Reflex. De dames werden met een goede service passend behoorlijk onder druk gezet en keken al snel tegen een achterstand van 3-12 aan. Deze grote achterstand kon Reflex niet meer goed maken. Tornado was in deze set overduidelijk de betere en won met 12-25.

Ook in de derde set kregen de dames van Reflex het maar niet windstil in de hal. Het eigen, verrassende spel was deze middag ver te zoeken. De meeste speelsters zaten niet lekker in de wedstrijd en met maar twee fitte wisselspeelsters waren alle mogelijke opstellingen inmiddels uitgeprobeerd. De derde set werd met 18-25 verloren.

Hoewel de Kamper volleybalsters inmiddels al vier punten kwijt waren, werd er voor het laatste setpunt stevig geknokt. De ploeg van coach Hans Verstappen baalde zichtbaar van de vele onnodige fouten en was niet van plan Tornado met de volle winst de Reflexhal te laten verlaten. Die inzet werd beloond. Het laatste wedstrijdpunt werd met 26-24 door Reflex binnengehaald.

Volgende week zaterdag speelt Reflex Dames 1 een uitwedstrijd, om 19.00 tegen Sudosa/Desto D1 in Assen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen