vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsJaya the Cat en Mr. Wallace zorgen voor feest in ‘t Ukien

Jaya the Cat en Mr. Wallace zorgen voor feest in ‘t Ukien

-

Op zaterdag 1 november komt Jaya the Cat weer naar cultureel podium ‘t Ukien. Het feestende reggae, ska en punk kwartet heeft dit keer ook een Kampers tintje in de vorm van gitarist Dino Memic. Dino speelde onder andere in Vine-Yard, maar maakt nu deel uit van deze band. Het voorprogramma is in handen van nog een oude bekende, Mr. Wallace.

JayaTheCat

Jaya The Cat maakt een feestelijke uptempo mix van reggea en ska, hoog aanstekelijke uptempo deuntjes met een Caribisch randje. Van origine komen ze uit Amerika, maar in 2003 verhuisden de gitarist David “The Germ” Germain en zanger Geoff Lagadec naar Amsterdam waar ze als band verder gingen. Sinds 2012 werd de band aangevuld met bassist Jan Jaap Onverwagt, live-toetsenist Johan van ’t Zand en onze Kamper gitarist Dino Memic.

Mr. Wallace gaf al vaker optredens in Kampen, zowel in ’t Ukien als op het Full Color Festival. Mr. Wallace is al sinds 2010 hard op weg binnen Nederland. De band heeft zich het afgelopen jaar zeker bewezen als opzwepende uptempo ska band. Zo hebben ze in het noorden van Nederland al diverse pop-prijzen in ontvangst mogen nemen. De mega enthousiaste band bestaat uit echte performers, waaronder een mooie vrouw met gouden stem als frontvrouw.

Feesten staat hoog op het lijstje van beide bands, ze halen graag het onderste uit de bierkan. Met veel enthousiasme gaan ze op zaterdag 1 november zorgen voor zomerse sferen. De deuren zijn open vanaf 20:30. De kaarten zijn voor 8 euro in de voorverkoop te koop De Fantast, Blue Music en via de website. Aan de deur kosten de tickets € 12,50. Meer informatie is te vinden op Ukien.nl.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen