vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsBasis Theetraining door AnyTea

Basis Theetraining door AnyTea

-

Thee is, na water, de meest gedronken drank in de wereld. De belangstelling voor thee is sterk in opkomst. Ook in de horeca vraagt men vaker om de theekaart. Thee kent dan ook een enorme variatie aan soorten uit diverse landen.

T

Theesommelier Esther Meijer van AnyTea organiseert een Basis Theetraining op dinsdagavond 11 november. Een avond voor theeliefhebbers of mensen die werken met thee in een winkel of horeca.

Tijdens deze training leert u over de geschiedenis, de herkomst en de productie van thee. Het praktijkgedeelte bestaat uit het leren zetten van de verschillende types thee, waarbij gelet wordt op waterkwaliteit, watertemperatuur en zettijden en het proeven van de belangrijkste theetypes, waaronder oolong, groene en zwarte thee.

De avond vindt plaats in de Vinkenhorst te IJsselmuiden en kost € 50,00. Voor meer informatie kijkt u op www.anytea.nl , mailt u met

in**@an****.nl











of belt u 038-4604464.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen