vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGemeentearchief in de top 3 voor het mooiste stuk van Nederland

Gemeentearchief in de top 3 voor het mooiste stuk van Nederland

-

Het Gemeentearchief Kampen is in de verkiezing voor het mooiste Stuk van het Jaar in de top 3 van Nederland geëindigd! Na een aantal intensieve weken waarin de spanning hoog opliep, is het dan zover. De winnaar van de verkiezing is bekend, al blijft dat nog even een verassing tot morgen.

De archieven die in de top-3 zijn geëindigd (in willekeurige volgorde), zijn het Gemeentearchief Schiedam, Tresoar (Leeuwarden) en ons Gemeentearchief Kampen! Morgen maken wij bij de uitreiking bekend wie er op nummer 1 is geëindigd.

Prachtig nieuws voor Kampen, dat in de verkiezing onder andere Amsterdam, Rotterdam en Utrecht achter zich heeft weten te houden.

Het Gemeentearchief Kampen zal morgen bij de officiële bekendmaking in Rotterdam aanwezig zijn. Via twitter zal er live verslag worden gedaan van de uitreiking. U kunt dit, vanaf 16.00 u, volgen via @ga-kampen. Of Kampen op de eerste, tweede of derde plek is geëindigd horen wij morgen rond de klok van 5.

Stuk van het Jaar 2014 - Gemeentearchief Kampen - inv nr K000647

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen