vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsBenefietconcert voor Compassion 13 november in de Stadsgehoorzaal Kampen

Benefietconcert voor Compassion 13 november in de Stadsgehoorzaal Kampen

-

“Machtig mooi en kansrijk”, dat is de kop boven deze benefietavond waarvan de opbrengst bestemd is voor een project van Compassion in Kenia. In juni 2015 wordt er een marathon gelopen in Kenia om de lokale bevolking moreel en financieel te ondersteunen met de opbrengst van deze gesponsorde sportieve prestatie. Kampenaar, Jan Willem Koelewijn, gaat een halve marathon hardlopen om kinderen te bevrijden van armoede.

Jan Willem vertelt dat hij er steeds slechter tegen kan dat er genoeg geld en voedsel in de wereld is maar nog zoveel mensen honger moeten leiden. En dat kinderen hier als eerste door gedupeerd raken. Beelden van kinderen op een vuilnisbelt of lijmsnuivend om de ellende even te kunnen vergeten hebben Jan Willem geraakt. Hij staat op om een stukje gerechtigheid te brengen in één van de grootse sloppenwijken ter wereld.

Dit benefietconcert is één van de acties om geld in te zamelen voor dit sponsorproject. Donderdagavond 13 november wordt de avond gevuld door gospelkoor Higher Level onder leiding van Ria van Dijkhorst, praiseband PraiseMen5 en de muzikale zussen Clarissa (zang), Joanne (piano) en Inge Margriet van der Weerd (viool). Ook wordt u geïnformeerd over het project in Kenia en wordt er een film vertoond van de vorige editie van deze marathon in 2014.

De avond duurt van 20.00 uur tot 22.15 en de entree is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden. Met uw bijdrage kunt u laten zien dat u geeft om kansarme kinderen die mogen ervaren dat ze machtig mooi en kansrijk zijn wanneer gerechtigheid neerdaalt bij de allerarmsten.

Voor meer informatie bel Hans van Putten, 038 3310801

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen