vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVeel overlast door wolkbreuk in gemeente Kampen

Veel overlast door wolkbreuk in gemeente Kampen

-

groenestraat
Foto: Dirk Visser

 

Donderdagmiddag werd de Regio Kampen getroffen door een wolkbreuk. In zeer korte tijd viel er een enorme hoeveelheid regen wat op sommige plekken redelijk veel overlast bezorgde. Volgens het weerstation van Cor Riezebos (in de Kamper Binnenstad) viel er in 5 minuten tijd maar liefst 30,5 mm regen!

De grote hoeveelheid hemelwater zorgde her en der voor de nodige problemen. Zo kwam de brandweer op diverse plekken in IJsselmuiden in actie om ondergelopen woonkamers en kelders leeg te pompen. Ook in Kampen regende het klachten. Hier moest de brandweer onder andere in actie komen in de Wortmanstraat, bij Margaretha, De Spoorkade, De Montagestraat, De Groenestraat, Energiestraat en de Voorstraat. Maar ook op het Kamper industrieterrein waren diverse bedrijven de dupe, ook hier zorgde het water voor problemen.

Een groot aantal mensen nam de moeite om onze redactie foto’s te sturen van de wateroverlast, waarvoor onze dank.

 

 

Gerelateerde berichten

11 COMMENTS

Comments are closed.

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen