vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekCDA: Spelen en gesprek in de Speelpoort

CDA: Spelen en gesprek in de Speelpoort

-

Iedereen welkom op CDA speelmiddag als opening van het seizoen.

CDAKAMPEN – Het CDA nodigt ook aan het einde van deze zomer alle Kampenaren uit voor een speelse ontmoeting in speeltuin de Speelpoort. Ouders, opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen uit Kampen zijn op vrijdagmiddag 2 september welkom om gratis te komen spelen in De Speelpoort aan het Engelenbergplantsoen.  De middag duurt van 13.30 tot 16.30 uur

Kinderen kunnen gebruik maken van de vele speeltoestellen terwijl de ouders en grootouders elkaar, en de aanwezige CDA bestuurs- en raadsleden, kunnen ontmoeten. De uitnodiging markeert weer de start van de scholen, het einde van de vakantieperiode en start van het nieuwe politieke seizoen.

Het CDA Kampen houdt deze traditie om gezamenlijk met elkaar de vakantie af te sluiten met een ontmoeting in de Speelpoort er in!
Hebt u iets op uw hart dat u eens kwijt wil aan de politiek? Vindt u het leuk eens te horen hoe het er nu aan toe gaat bij vergaderingen in het gemeentehuis en wat er op stapel staat voor komend seizoen? Kom naar de Speelpoort!

Speeltuin De Speelpoort wordt gerund door vrijwilligers en is een geschikte plek om feestjes te organiseren, zoals een kinderverjaardagsfeestje, (tussen) stop voor een schoolreisje of andere feestelijkheden. Daarom is “de Speelpoort” voor (besloten) groepen af te huren, buiten de reguliere openingstijden. Wie hierin interesse heeft kan kijken op www.despeelpoort.nl of de reserveringslijn bellen op werkdagen tussen 18.00 en 19.00 uur (tel. 06-13520304).

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen