Judoteam IJsselmond in de prijzen

401

Zaterdag was Judoteam IJsselmond met 32 judoka’s vertegenwoordigd bij het 40e Bartje toernooi in Assen. In grote poules van soms 20 judoka’s werd gestreden om de prijzen. Meer dan één verliespartij betekent einde van het toernooi en dus kun je je geen al te grote fouten veroorloven. Aan het eind van de dag kon de balans worden opgemaakt en waren er 15 podiumplaatsen voor de judoka’s.

Een 1e plaats was weggelegd voor Koshi Palland en Jay Mossel.

Koshi stond sterk en gevarieerd te judoen en won al zijn partijen met Ippon. Hierdoor werd hij zeer terecht kampioen.
Ook Jay wist al zijn partijen met goed judo te winnen en verdiend kampioen te worden.

2e plaatsen waren er voor Keano de Vries, Valentijn Perluka, Sil Wijnsma,  Jos Meliesie en Lou Holterman.

3e plaatsen waren er voor Ivar Koek, Jacco de Lange, Sylvan Wieringa, Bernardo vd Berg, Floor Daamen, Thomas vd Haar, Joost Daamen en Tom Bastiaan.

Voor het weekend van 28-30 april staat het Cadet European Judocup van Berlijn op het programma. Amber Weiland en Joost Daamen zijn hiervoor uitgenodigd, mede dankzij de goede resultaten op de Nk-18 jr van 8 april jl. Daarnaast gaat er nog een kleine groep judoka’s van Judoteam IJsselmond naar Berlijn om de trainingsstage te volgen die op maandag en dinsdag aansluitend aan het Cadettoernooi wordt gegeven voor talenten.