Paasmarkt de Heugte weer druk bezocht (Video)

1861

Ook dit jaar trok de (van oudsher) Brunneper markt de Heugte weer het nodige aantal bezoekers. Moest de organisatie vorig jaar, door het stormachtige weer, noodgedwongen de de traditionele paasmarkt afblazen, dit jaar waren de weersvoorspellingen ook niet echt rooskleurig!

Dat de Heugte door de werkzaamheden in Brunnepe dit jaar niet op de vertrouwde locatie plaats vond leidde op social media tot redelijk wat teleurgestelde reacties. “Dit is een Brunneper traditie en daar hoort de markt!” Het was Burgemeester Koelewijn die vorig jaar het slechte nieuws wat betreft het afblazen van de markt mocht brengen, alle reden om de markt dit jaar door onze burgervader te laten openen. Burgemeester Koelewijn opende de Heugte door mee te doen met het traditionele eitje–tikken.

Foto – Koggewerf – Romy-fotografie

“Voor 2017 is er noodgedwongen een volledig ander parcours vanwege het feit dat de bouw van de parkeergarage in Brunnepe nog niet klaar is. Vanwege de veiligheidseisen die aan de markt gesteld worden moest er dit jaar uitgeweken worden, maar we zijn er in geslaagd de connectie met de Koggewerf te behouden. Voor 2018, wanneer er ook Sail gehouden zal worden, gaan we opnieuw kijken hoe de situatie dan is.”

Foto – Romy-fotografie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here