vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVrijwilligers Full Color Festival veroveren derde plaats

Vrijwilligers Full Color Festival veroveren derde plaats

-

De jury van de Overijsselse vrijwilligersprijs heeft de derde plaats toegekend aan de vrijwilligers van het Full Color Festival.

De jury waardeert de inzet van de organisatie van het Full Color festival met name vanwege de verbinding tussen jong en oud.

“Het is mooi om te zien dat mensen op een laagdrempelige manier kennis maken met elkaars cultuur door samen te eten, te dansen, muziek te maken, samen dingen te doen etc.” vermeldt het juryrapport.

Het festival wordt gedragen door een vaste kern van ongeveer 20 vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat ongeveer 150 vrijwilligers actief zijn tijdens het festival. Dit alles zorgt voor verbroedering en saamhorigheid in de gemeenschap van Kampen en daarbuiten.

De jury roemt het feit dat het Full Color Festival met andere organisaties samenwerkt en hun erbij betrekt door ze een podium te bieden tijdens het festival. Door deze samenwerking kunnen ze activiteiten aanbieden voor zowel jong en oud. Hierdoor vergroten ze het bereik van het festival.

Foto: Facebookpagina Full Color Festival

Gerelateerde berichten

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen