Bruggenbouwer wordt doorgegeven aan duizendpoot Nardus Koster

307

Stichting Present Kampen heeft tijdens de Landelijke Presentdagen op 21 januari 2017 de titel Bruggenbouwer van het Jaar 2016 ontvangen. Bij deze titel behoort ook een bokaal die letterlijk een brug verbeeldt en voor een jaar in bezit is van de winnaar. In plaats van deze bokaal een jaar lang op de kast te laten staan, wil Present Kampen deze bokaal een reis laten maken door Kampen.

Werkend in de Gemeente Kampen komt Present Kampen ook vaak bijzondere & particuliere initiatieven tegen. Initiatieven welke mensen verbinden en die ook meebouwen aan betrokkenheid en omzien naar elkaar in de stad. Die bruggen slaan tussen doelgroepen, spullen, gezondheidssituaties, landen, natuur, ideeën etc. etc. Initiatieven waarvan de gezichten niet vaak in de publiciteit komen of in de schijnwerpers staan. Die door Present Kampen met het aanbieden van de bokaal tot Bruggenbouwer van Kampen worden benoemd. Het aanbieden geschiedt iedere keer voor een periode van 4 weken. Hiermee wil Present de initiatieven waarderen en middels een foto en een geschreven artikel de personen en hun werkzaamheden in het zonnetje zetten. Hen laten meedelen in de prijs die zij als Present hebben ontvangen; Bruggenbouwer van het Jaar 2016.
Op donderdagmiddag 2 november as. om 13.00 uur aanstaande zal Gosse Noppert de Bruggenbouwers Bokaal overdragen aan Nardus Koster locatie; Oudestraat 117, Winkel: Home of Entertainment, te Kampen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here