RKDOS organiseert Dance Factor 2018

360

Zaterdag 8 februari 2018 is het zover: de Dance Factor! Dé danswedstrijd voor alle kinderen die op de basisschool zitten.

Een deskundige jury zal gaan letten op de uitstraling, techniek en originaliteit. Het is de bedoeling dat je met een groepje van maximaal 4 kinderen, die ongeveer allemaal even oud zijn, een dans maakt. Je mag zelf kiezen op welke muziek je danst. Ook mag je zelf kiezen welke pasjes je doet, welke make-up je draagt en welke kleren je aan doet. Misschien maak je er wel speciale kleren voor. Het mag allemaal!

De Dance Factor wordt gehouden op 8 februari 2018 in ’t Ukien Cultureel Podium te Kampen (Korteweg 4). Gedurende de hele dag zullen er meerdere wedstrijden plaatsvinden in verschillende leeftijdscategorieën. Ook worden er gastoptredens verzorgd door  DanzaNiños en de Talentgroep van RKDOS

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Dance Factor 2018? Aarzel dan niet en schrijf je voor 23 december 2017 in! Inschrijven kan door middel van een mailtje te sturen naar

rk*******@ho*****.com











 met hierin de volgende informatie: de naam en leeftijd van de deelnemer(s), de naam van het groepje en de emailadressen en telefoonnummers van de ouders voor verdere informatie. Inschrijven bedraagt 5 euro p.p., dit inschrijfgeld kun je inleveren op de dag zelf. Iedereen is welkom om te komen kijken. Of je nu wint of niet, je krijgt altijd een prijs!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here