Brandweervrouw Kwakkel gaat de uitdaging met u aan

1023

In een poging onze mooie Hanzestad wakker te schudden wil Kamper brandweervrouw Marian Kwakkel de uitdaging met u aangaan.

Marian wil iedereen uitdagen om onveilige laders en adapters weg te gooien en om de brandmelders te controleren. “Als de mensen mij in een reactie op de Facebookpagina van de Brandweer Kampen d.m.v. een foto of een filmpje kunnen laten zien dat ze bewust met de brandveiligheid bezig zijn geweest, dan maken ze kans op een overheerlijke slagroomtaart.” 

Sinds 2014 draait Marian mee als als ‘extra’ en in mei 2017 heeft ze haar ‘manschap A’ diploma gehaald. In die korte periode heeft ze al heel wat twijfelachtige en onveilige situaties gezien: “Als manschap van Brandweer Kampen kom ik regelmatig onveilige situaties tegen, afgelopen week ook weer, een aan het plafond gemonteerde rookmelder waarvan het batterijvakje leeg was en een adapter van een computer die ook niet meer echt veilig was. Ik weet zeker dat er in Kampen nog veel meer huishoudens zijn waar dit soort gebreken aanwezig zijn.” Aldus Kwakkel die de taart persoonlijk bij de winnaar langs komt brengen!

Mocht u nog geen brandmelders hebben dan kunt u deze uitdaging gebruiken om dit alsnog te doen. 

Gaat u deze uitdaging aan…….? (Insturen kan tot 1 maart)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here