Kampen lanceert nieuwe website voor zorgvragen

218

De website www.kamperkompas.nl is online! Een online platform waar inwoners terecht kunnen met allerlei vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg, werk, inkomen, opgroeien en opvoeden. Inwoners worden zo op weg geholpen om een oplossing te vinden wanneer zij hulp of ondersteuning nodig hebben.

Kamperkompas.nl geeft informatie, wijst de weg of komt met passende oplossingen. Het geeft tips over wat iemand zelf of samen (nog) kan doen. Is er meer of professionele ondersteuning nodig? Dan is er een overzicht van organisaties die verder kunnen helpen. Aan deze zogenoemde digitale sociale kaart zijn inmiddels ruim 750 lokale organisaties met hun diensten en producten toegevoegd. Dit maakt de website ook een handig hulpmiddel voor professionals.

Kamperkompas.nl maakt het inwoners niet alleen gemakkelijker om hulp te vinden, maar ook om elkaar te helpen. Via wehelpenkampen.nl kunnen inwoners namelijk ook op de website terecht om hulp aan te bieden of om zelf hulp te vragen. Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen of een maatje om mee te wandelen. Een soort sociale marktplaats dus.

De website is nog volop in ontwikkeling. Bezoekers van de website kunnen via de feedbackknop op de website opmerkingen, aanvullingen of vragen doorgeven.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here