EscapeschipKampen en Proeflokaal de Stomme van Campen bieden samen een compleet uitje

359

Wie beide locaties bezoekt zal direct de overeenkomst opvallen, de warme sfeer omarmt je meteen en de gezelligheid viert hoogtij.

EscapeschipKampen, dat onlangs haar deuren opende, is gevestigd aan boord van zeilschip Jannes van Campen. Het schip werd in 1936 gebouwd en is toen het in handen kwam van schipper Hans Hulsebos aan de binnenkant volledig betimmert met hout dat afkomstig is uit één van de vroegere schepen van de Holland-America-lijn. Benedendeks vind je er een sfeervol bruincafé dat dienst doet als ontvangstruimte voor de escaperoom. Om de deelnemers een totale beleving te kunnen bieden is er nu de samenwerking met Proeflokaal de Stomme van Campen. Een logische keuze vanwege de ligging van beide locaties en het feit dat deze elkaar goed aanvullen.

“We hebben regelmatig grotere groepen waarbij een deel van de groep even moet wachten. Deze kunnen bij de Stomme terecht voor een speciaal biertje of glaasje wijn terwijl het andere deel van de groep de escaperoom speelt”, vertelt Erik Fien van EscapeschipKampen. “Daarnaast sluit je nu het avontuur van de escaperoom makkelijk af met bijvoorbeeld Bier & Burgers of één van de andere verrassende gerechten bij het proeflokaal.” gaat Fien verder. Ook voor David Lemstra van de Stomme van Campen is de escaperoom een mooie aanvulling. “Als horecabedrijf spelen wij in op de beleving van onze gasten. Dit is terug te zien in het interieur, maar ook in het productassortiment. Wij schenken mooie (regionale) producten als speciaal bier en wijn. Daarnaast serveren wij gerechten zoveel mogelijk gemaakt van lokale ingrediënten. Als proeflokaal/restaurant willen wij een verhaal vertellen. Een samenwerking een lokale ondernemer die hetzelfde doel voor ogen heeft is voor ons een logische.”

Om de samenwerking te vieren is er een leuke winactie op touw gezet waarbij je een compleet arrangement kunt winnen; 1 uur spelen in de escaperoom en Bier & Burgers voor 4 personen ter waarde van € 175,-. De actie loopt nog tot en met vrijdag 30 november, meedoen kan via de Facebookpagina’s van beide locaties. Wil je de escaperoom boeken? www.escapeschipkampen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here