dinsdag, september 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsPaaseieren zoeken Tante Vroesh wederom een groot succes

Paaseieren zoeken Tante Vroesh wederom een groot succes

-

Gastouderbureau Tante Vroesh organiseerde vandaag paaseieren zoeken op de kinderboerderij Cantecleer in Kampen. Dit jaarlijkse evenement was ook vandaag weer een groot succes.

Met het jaarlijks paaseieren zoeken organiseert Tante Vroesh elke keer weer een gezellige activiteit voor iedereen. Alle kinderen mochten 2 eieren inleveren in ruil voor een leuke prijs. Er waren ook ‘speciale’ eieren verstopt, de kinderen die die eieren hebben gevonden kregen een extra grote verrassing.

Naast het paaseieren zoeken, had de kinderboerderij zelf ook nog een aantal extra activiteiten georganiseerd: zo kon je met de paashaas op de foto, geschminkt worden als paashaas, zelf een lunch maken, eieren versieren, broodjes bakken, verse sinaasappels uitpersen, en ook nog een ritje met de ponykar maken.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen