donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsMiranda Spronk wint finale GMB 4 jarigen in Vragender!

Miranda Spronk wint finale GMB 4 jarigen in Vragender!

-

 

Afgelopen zaterdag werd de finale van de GMB jonge paarden competitie verreden in Vragender. Miranda Spronk had zich met Wezenberg’s Panama van het Roosakker geplaatst en deze combinatie behaalde de 1e prijs met een super mooie score van 8,8 en een 9.

Kim Spronk deed met Christien mee in Kampen tijdens de Zilveren Ui competitie. Kim behaalde een 7e plek in de klasse B en mocht finale rijden en behaalde toen een 4e prijs.

Jojanneke Slendebroek startte Let’s little she devil ook in Kampen en behaalde een 3e prijs in de klasse B, categorie D. Knap debuut in de klasse B voor deze combinatie!

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen