Veel winnaars bij laddertoernooi jeugd BC Kampen

Foto: Berber Bouma

333

KAMPEN – In januari hebben de jeugdleden van Badmintonclub Kampen het tegen elkaar opgenomen in een laddertoernooi. Afgelopen maandag zijn de prijzen uitgereikt aan de spelers die in hun categorie bovenaan staan.

Meedoen aan zo’n laddertoernooi, waarbij winst je steeds een treetje hoger op de virtuele ladder brengt, is al een prestatie op zich. Het enkelspel vraagt zowel conditie als tactiek en techniek, zaken waar de laatste tijd onder leiding van trainer Ed Hagenbeek fanatiek op geoefend is. Verspreid over de zaal zijn de afgelopen weken dan ook vele mooie en spannende wedstrijden gespeeld.

Tijdens de prijsuitreiking waren er niet alleen bekers en medailles voor de eerste- en tweedeprijswinnaars, maar voor álle spelers. BC Kampen is trots op haar jeugdleden en vindt het stoer dat iedereen meedeed aan het toernooi, ondanks dat sommigen nog maar pas begonnen zijn met badmintonnen.

De winnaars per categorie:
Jongens 1:
1e: Jochem Dekker
2e: Wouter Hakvoort

Jongens 2:
Wegens ziekte moet de laatste partij nog gespeeld worden. Marijn Rolfes en Jochem Eikenaar bepalen daarin wie er wint in deze categorie.

Jongens 3:
1e: Nathan Knol
2e: Jesse Wijshake

Meisjes 1:
1e: Olyvia van Laar
2e: Andrea van der Kolk

Meisjes 2:
1e: Elise Baukema
2e: Gelika Gerrits

Mix 1:
1e: Badryia Mahamed
2e: Eva de Haas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here