GP Groot brandstoffen en oliehandel opent Argos locatie in Kampen

HEILOO – Op maandag 20 januari jl. is GP Groot brandstoffen en oliehandel gestart met de exploitatie van het tankstation Argos Kampen, gelegen aan de Industrieweg 10 te Kampen. Vorig jaar werd er overeenstemming bereikt met de familie Rook van het naastgelegen Auto RenZ over de huur van hun tankstation.

Familie Rook en Michel v.d. Werf, eigenaren van Auto RenZ: “We zijn erg blij met de komst van Argos. Na 15 jaar Tango is het nu tijd voor een frisse wind. Samen met Argos kunnen we die laten waaien door er gezamenlijk de schouders onder te zetten en een nog groter succes van het tankstation te maken.” In december 2019 werd gestart met de benodigde werkzaamheden om de voormalige Tango locatie om te kleuren naar de frisse huisstijlkleuren van het merk Argos. Bij Argos Kampen kan 24/7 getankt worden. De volgende brandstofproducten zijn er verkrijgbaar: Euro 95–E10, Super Plus 98–E5 en Diesel.

Op donderdag 6 februari a.s. wordt er een feestelijke openingsactie georganiseerd. Tussen 16.00-18.00 uur kunnen klanten een gokje wagen aan het Rad van Fortuin, waarbij zij kans maken op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter, een auto-onderhoudsbeurt t.w.v. €400,- of een APK. Klanten die tijdens de openingsactie ook op de foto gaan met het promotieteam, maken nog eens kans op een tankpas met €250,- tanktegoed.

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas
Zakelijke rijders kunnen bij Argos Kampen veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groottankpas. Met deze tankpas kan op meer dan 400 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast de eigen tankpas van GP Groot worden op Argos Kampen onder meer de volgende tankpassen geaccepteerd: Go Tankpas, Routex en Argos. De GP Groot tankpas is eenvoudig aan te vragen via www.gpgroottankpas.nl.

Over GP Groot brandstoffen en oliehandel
GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Texaco, Firezone, Argos en NXT worden bijna 60 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot brandstoffen en oliehandel is naast GP Groot inzameling en recycling en GP Groot infra en engineering één van de bedrijfsonderdelen van GP Groot. Sinds 1917 groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met meer dan 900 medewerkers. De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar hebben één streven gemeen: samen werken aan een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendige toekomst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*