HENK DE VELDE VOLGEND SEIZOEN HOOFDTRAINER DOS KAMPEN

Ingezonden bericht

425

Met ingang van volgend seizoen is Henk de Velde de nieuwe hoofdtrainer van de 1e selectie van DOS Kampen. Zoals bekend moest DOS op zoek naar een vervanger van Marcel Post, omdat Marcel niet beschikt over de juiste papieren om volgend jaar voor de groep te staan. Marcel blijft als assistent van het 1e elftal aan DOS Kampen verbonden.

Henk is momenteel trainer van IJVV JO19. Voorheen is hij o.a. hoofdtrainer geweest bij Flevo Boys, ESC Elburg, VSCO ’61, FC Meppel en Go-Ahead Kampen. Oftewel een trainer met veel ervaring als eindverantwoordelijke bij teams die op niveau hebben gespeeld. Als voetballer is Henk actief geweest bij o.a. IJVV, MSC en DOS Kampen. Bij PEC Zwolle heeft hij het 2e elftal gehaald.

Henk de Velde

DOS Kampen is ontzettend verheugd met de komst van Henk de Velde. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Henk brengt veel ervaring in en weet hoe hij een elftal moet managen. Hij is nog steeds enorm gedreven en past erg goed bij onze vereniging. We zijn er van overtuigd dat Henk samen met Marcel een uitstekend duo is dat het 1e elftal beter kan maken.”

Henk woont in IJsselmuiden, is getrouwd en heeft twee zonen. In het dagelijks leven is hij actief in de verzekeringsbranche.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here