donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKv Dos Kampen /Veltman wint van Kv de Hoeve

Kv Dos Kampen /Veltman wint van Kv de Hoeve

-

In een sfeerloze sporthal in Noordwolde speelden afgelopen zaterdagavond de korfballers van Dos Kampen tegen ‘rode lantaarn drager’ Kv de Hoeve die puntloos onder aan staan in de overgangsklasse A.
De wedstrijd gaf een wisselend beeld, Dos moest alle zeilen bij zetten om alsnog met de winst naar huis te gaan, de einduitslag van 20-30 was een terechte weergave van het krachtsverschil, echter lieten de korfballers uit Kampen dit zeker niet de gehele wedstrijd zien.

 

Vooraf had trainer Michael Jongman al aangegeven om de gehele wedstrijd scherp de duels aan te gaan en niet mee te gaan in het trage spel van de tegenstander. Echter lukten het de geelzwarten niet om dit uit te voeren en zagen ze de tegenstander uit de Hoeve, na een goede start van Dos, halverwege de 2e helft terugkomen naar een stand van 14-14.
Het was met name Daniël Lewerissa die zijn ploeg op sleeptouw nam en met een enorme gedrevenheid de tegenstander liet zien dat ze eigenlijk kansloos waren.

En met Lewerissa voorop pakte de ploeg uit Kampen de draad weer op en ging het tempo omhoog en scoorde de ploeg er lustig op los met afstand schoten van Matthijs Bastiaan en Dennis van Putten. Opeens was het verschil 7 punten en bij de stand van 14-21 was de weerstand gebroken van de ploeg uit de Hoeve en speelden de Kampenaren rustig de wedstrijd uit naar een eindstand van 20-30.
Scores: Matthijs Bastiaan 9, Dennis van Putten 7, Daniël Lewerissa 4,Josie Vos 3, Linda van Keulen 3, Esther Hamberg 2, Nikita Brehler 1, Laureen Kok 1.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen