Eetkamer De Tijd start met plateservice

576

 

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN – Eetkamer De Tijd maakt haar naam helemaal waar. Na de gedwongen sluiting als gevolg van de corona lockdown, komt uitbater Anne-Mieke Kolhoff nu met diverse lekkere, nieuwe versnaperingen. Naast cocktails van BEEK, betekent dat ook overheerlijke pancakes, broodjes, een smakelijke ‘daghap’ én plateservice.

‘We zijn blij dat we weer open mogen en willen mensen, naast de vertrouwde gezelligheid, ook graag iets nieuws bieden’, vertelt Anne-Mieke. ‘We willen mensen graag verrassen.’ Dat doet ze onder meer met cocktails, pancakes met vers fruit en ijs, met diverse belegde broodjes, én iedere vrijdag en zaterdag met een smakelijke ‘daghap’ en lekkere plateservice. Vrijdag 5 en zaterdag 6 juni presenteert De Tijd een Schnitzel met gebakken champignons en champignonroomsaus; een en ander geserveerd met aardappelkrieltjes, of patat, en een frisse salade. ‘Ben je niet zo gek op een schnitzel? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een heerlijke gehaktbal met saus.’ Ook heeft Anne-Mieke de openingstijden aangepast. ‘Eerder waren we altijd pas om elf uur open. Nu al is dat vanaf tien uur.’ Ook is Eetkamer De Tijd ’s avonds langer open, zodat men – in ieder geval tot zeven uur – nog lekker kan genieten van de plateservice. ‘En is het druk, dan laten we de keuken gerust ook wat langer open’, verzekert Anne-Mieke.