A Slice of Dylan in ‘t Ukien

 

Op 25 januari speelt A Slice of Dylan de beste nummers van Bob Dylan. Voorzien van een eigen sausje en geserveerd in ’t Ukien aan de Korteweg 4.
Organisator Geert Bloupot vertelt: “Nobelprijs winnaar Bob Dylan behoort tot de iconen van deze tijd. Generaties lang tot op de dag van vandaag wordt hij beluisterd en nog altijd verschijnt er nieuw werk van hem en bespeelt hij de podia. Als er iemand is geweest die op de geschiedenis van het lied in de popmuziek invloed heeft gehad, is het wel Bob Dylan. Met legendarische nummers, maar ook met minder bekend werk dat eigenlijk net zo goed die aandacht verdient.”

Die aandacht krijgt het in ‘A Slice of Dylan’, het project en gelijknamige album van musicus Marc Klaassen en zanger Michel van Dijk (o.m. Brainbox, Alquin). Zij vertolken muziek van Dylan op hun eigen manier. Bekend en minder bekend werk gespeeld met een ‘bluesy touch’ en een rafelig rock-randje. Sterke teksten, doorleefd gezongen en met hart en ziel gespeeld door een band met geroutineerde muzikanten die hun sporen in het circuit ruimschoots verdiend hebben.

Tickets zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar bij Blue Music (geopend op vrijdag van 12.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur) en online via de website van ’t Ukien, ukien.nl. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 15 euro.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*