Avondvierdaagse Kampen steunt project Be part

A4D Be part

Dit jaar verleend de organisatie van de avondvierdaagse Kampen haar steun aan het Kamper project Be part. Dit project, dat in 2015 is gestart, heeft als doel om het mogelijk te maken dat gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar, die moeite hebben om rond te komen, iets extra’s te bieden zodat ze kunnen “meedoen” in de samenleving.

In de uitnodigingsbrieven om deel te nemen aan de A4D Kampen 2016, die in de komende week weer bij diverse verenigingen, instellingen, scholen, enz. worden bezorgt, vraag de organisatie ook om aandacht voor dit project. De A4D organisatie hoopt hiermee om de deelnemers er toe te bewegen om een gedeelte van hun beloningen, die zij meestal van ouders, familie, enz. voor hun sportieve prestatie krijgen, om te zetten in een donatie voor dit project.

Om zelf het goede voorbeeld te geven heeft Desiré de Vries van de A4D een cheque van 250 euro uitgereikt aan Francine v.d. Lingen, een vrijwilligster van project Be part. Meer informatie over dit project is te vinden op www.facebook.com/bepartkampen/ of via de website van de avondvierdaagse www.a4dkampen.nl