dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsAchttien agrariërs ontvangen eerste Kringlooprapport

Achttien agrariërs ontvangen eerste Kringlooprapport

-

Symposium en rapportuitreiking Kringlooplandbouw Kampereiland

stadservenOp dinsdag 15 april aanstaande ontvangen achttien agrarisch ondernemers van het Kampereiland hun eerste kringlooprapporten. Dit gebeurt door Overijssels gedeputeerde Theo Rietkerk bij een symposium over Kringlooplandbouw in ontmoetingscentrum Ons Erf aan de Heultjesweg 14 te Kampen.

Alle agrarisch ondernemers op het Kampereiland en omstreken zijn van harte welkom om bij deze feestelijke rapportuitreiking aanwezig te zijn. Zij krijgen deze avond namelijk ook een informatief programma over kringlooplandbouw voorgeschoteld, waarbij ook twee deelnemers aan het kringloopproject over hun ervaringen zullen vertellen. Tevens zijn studiebegeleiders aanwezig om hen te informeren over de mogelijkheden van kringlooplandbouw. In de kringloopgedachte zoeken de agrarische ondernemers voortdurend naar een optimale afstemming tussen bodem, voer, koe en mest om tot het beste productieresultaat te komen. Het is de bedoeling dat zij duurzaam van een goed inkomen kunnen genieten, efficiënter werken en natuur en milieu minder belasten.

De zaal is open vanaf 19.45 uur en het programma begint om 20.00 uur. Direct na de rapportuitreiking is vanaf 21.30 een afsluitende borrel.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen