dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsActiviteit D66 IJsseldelta met Wouter Koolmees afgelast

Activiteit D66 IJsseldelta met Wouter Koolmees afgelast

-

D66D66 is vandaag erg geschrokken van het nieuws over Els Borst.  Besloten is, om alle campagne-activiteiten in ieder geval tot en met dinsdag 18 februari af te gelasten. Alle D66-afdelingen hebben de oproep gekregen om hun geplande activiteiten op te schorten. Wij willen graag dat de komende dagen in het teken van de nagedachtenis aan Ernst Bakker en Els Borst kunnen staan. Namens de D66 afdelingen van Kampen, Zwolle en Hattem deel ik mede dat in lijn hiermee is besloten de voor morgen geplande campagne-activiteit met Wouter Koolmees geen doorgang te laten vinden.

Wij scharen ons achter de woorden van Alexander Pechtold, vandaag op het trieste nieuws:

“In-en-in triest dat deze zachtmoedige vrouw hoogstwaarschijnlijk door geweld om het leven is gekomen. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt voor de familie en andere nabestaanden. Maar ik hoop vooral dat Els niet lang heeft geleden.”

Op de landelijke site staat een condoleanceregister, mocht u daar een bijdrage aan willen leveren

http://condoleance.d66.nl/

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen