dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsAfronding restauratie voormalige Vloeddijkkazerne

Afronding restauratie voormalige Vloeddijkkazerne

-

Gedeputeerde Hester Maij van de provincie Overijssel en wethouder Martin Ekker leggen op donderdag 23 januari de laatste hand aan de restauratie van de voormalige Vloeddijkkazerne. Tegenwoordig is Quintus, Centrum voor Kunsteducatie gehuisvest in dit rijksmonument.

vloeddijkkazerneDe voormalige eetzaal aan de achterzijde van het gebouw is in ere hersteld. Hierin bevindt zich vanaf nu een balletzaal. Door de restauratie verkeert het pand weer in goede staat. Mede door een bijdrage van de provincie Overijssel is deze restauratie mogelijk gemaakt.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen