Afscheidsreceptie Geert Meijering

Na ruim zeven jaar wethouder van Kampen te zijn geweest, nam Geert Meijering vandaag afscheid.
Vanmiddag vond de afscheidsreceptie plaats in de Bovenkerk.

Meijring maakt voor deze zomervakantie bekend over te stappen naar de NS

Na de verkiezingen van 2014 werd Meijering wethouder in de gemeente Kampen. Hij is onder andere verantwoordelijk geweest voor Economische Zaken, Jeugdzorg en Sport.

“Als wethouder is mijn insteek altijd geweest om samen met anderen de beste keuzes te maken voor alle Kampenaren. Ik hoop dat dit zichtbaar is geweest.”

Zelf zegt Geert Meijering over zijn besluit: “Als geboren en getogen Kampenaar is het buitengewoon eervol wethouder te zijn van deze mooie gemeente. Samen met mijn collega’s bouwen aan de toekomst van Kampen en de Regio Zwolle.

Het wethouderschap is echter per definitie eindig. Daarom heb ik – aan het einde van mijn tweede periode – de tijd genomen om na te denken over de toekomst. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik graag aan de slag wil bij een bedrijf met een duidelijke maatschappelijke opdracht. NS is dat bij uitstek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*