woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsAfsluiting Indoor vliegseizoen M.V.C. Cumulus

Afsluiting Indoor vliegseizoen M.V.C. Cumulus

-

Nerf schieten op modelvliegtuigjes

29 Maart zal ter afsluiting van het zogenaamde “Indoor vliegseizoen” door Modelvliegclub Cumulus (speciaal voor kinderen) het “Nerf schieten” worden georganiseerd.

In Sporthal de Oosterholthoeve in IJsselmuiden mogen tussen 19:00 en 20:00 kinderen een uur lang met (hun eigen) Nerf pistolen, geweren en bogen schieten op de voorbij vliegende vliegtuigen.

Dit klinkt allemaal heel gevaarlijk, maar is het beslist niet! De Nerf pijltjes zijn gemaakt van een zacht soort schuim waardoor het minder gevaarlijk is dan het lijkt. Ook word er maar in één richting geschoten.

Na 20:00 word er door de leden van cumulus met diverse spectaculaire lichtgewicht vliegtuigen gevlogen. En aangezien dat dit de laatste keer dit jaar is dat men binnen vliegt is de kans groot dat er ook weer een vossenjacht word gevlogen. Dit houd in dat de vliegtuigen een lang lint voorttrekken die men tijdens het vliegen moeten proberen in te korten. Al met al beloofd het weer een spectaculaire avond te worden die voor iedereen (die wil kijken) gratis toegankelijk is.

29 maart 19:00 – 22:00uur Sporthal Oosterholthoeve te IJsselmuiden.

indoor

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen