donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsAlbert Heijn Meeuwenweg Kampen is weer open

Albert Heijn Meeuwenweg Kampen is weer open

-

Na een verbouwing werd dinsdag de Albert Heijn aan de Meeuwenweg 19 in Kampen feestelijk heropend. Mevrouw Penninkhof, klant van het allereerste uur, kreeg de eer de vernieuwde winkel officieel te openen en knipte samen met supermarktmanager Wim Harsevoort het lintje door. De supermarkt is energiezuinig. Gas wordt niet meer gebruikt en overal is ledverlichting. Er is nog meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten.

“De opening was erg gezellig. Veel mensen kwamen vandaag meteen een kijkje nemen en reageerden positief. Ze vonden de winkel erg mooi geworden en zijn blij met het grotere assortiment. Voor de eerste 750 klanten was er een toepasselijk cadeautje. Zij kregen gratis een big shopper mee naar huis”, vertelt Wim Harsevoort. 

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Kampen de overgebleven voorraad vers en diepvries ter waarde van ruim 7.500 euro aan de voedselbank. “Heel fijn dat deze producten zo goed zijn terechtgekomen”, aldus de supermarktmanager. 

Albert Heijn Kampen is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. 

Mevrouw Penninkhof is klant van het allereerste uur. Zij kreeg de eer ‘haar’ winkel officieel te heropenen. Om 11:00 uur knipte zij, samen met supermarktmanager Wim Harsevoort, het lintje door. Foto – Albert Heijn, Marco Scheurink

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen