Alpha: iets voor jou?

Alpha: iets voor jou?

KAMPEN – Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Alpha is een introductie in het christelijk geloof die maandagavond 4 oktober van start gaat met een introductieavond in de LeMKa-zaal aan de Noordweg 129 in Kampen.

Wat is de zin van het leven? Waarom is er zoveel lijden? Is er iets na dit leven? Bestaat er een God? Alpha geeft je de kans de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. In 12 gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Daarna wordt een aflevering van de Alpha Film Series bekeken waarin telkens een ander onderwerp centraal staat waarover wordt nagepraat.

Aanmelden
Wie je ook bent, wat je ook gelooft of juist niet gelooft, je bent van harte welkom bij Alpha! Er is ruimte voor al je vragen. Twijfel je nog? De eerste avond op 4 oktober is een introductieavond. Daarna kun je beslissen of je de cursus al dan niet wilt volgen. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven op maandagavonden van 19.00 tot 21.30 uur. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Margreet de Boer, tel. 06-17565890, margreetdeboer134@gmail.com of Vidar Last, vidarlast@gmail.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*