Alzheimer Trefpunt Kampen-Zwartewaterland ontvangt € 625,00 uit het RABO stimuleringsfonds.

Mevrouw Agnes Compagne van de RABO ledenraad heeft vanmorgen een cheque van 625,00€ overhandigd aan Sandra Prins en Herma Vos van bestuur van het Alzheimer Trefpunt Kampen-Zwartewaterland.

Het Alzheimer Trefpunt organiseert iedere eerste maandagavond van de maand in De Vijverhof een informatie- en ontmoetingsavond over dementie. Iedereen met een vraag over dementie is welkom op deze avonden. Of iemand nu bang is om te gaan dementeren, onlangs heeft gehoord dat hij/zij dementie heeft, of zorgt voor een familielid met Alzheimer, iedereen kan in het Alzheimer Trefpunt in een ongedwongen en prettige sfeer leren van elkaars ervaringen en profiteren van de aanwezige kennis en kunde.

Op 8 mei 2017 wordt het seizoen afgesloten met een theatervoorstelling van Kees van de Zwaard, die hiermee een inkijkje biedt in wat Alzheimer doet met iemand en zijn omgeving.
Het door de RABObank uit het stimuleringsfonds beschikbaar gestelde bedrag maakt het mogelijk deze avond voor een breed publiek open te stellen.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*