Alzheimer Trefpunt over jonge dementerenden

Op maandag 2 november gaat het in het Alzheimer Trefpunt in Kampen over ‘jonge dementerenden’. Gastsprekers zijn Heleen Matthijsse en Nanna Kanon. Zij zijn werkzaam als groepsbegeleiders bij ‘Het Nieuwe Tij’, een dagbesteding en ontmoetingscentrum voor jonge dementerenden in Emmeloord. Aan de orde komt vooral de impact van het hebben van dementie op jonge leeftijd. Wat is daar zo anders aan , dan wanneer iemand al ouder is?

De avond is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. De avond wordt gehouden in kerkelijk centrum ‘Open Hof’, Lelystraat 49 in Kampen. De inloop met koffie/thee is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland.

Entree en consumpties zijn gratis. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage in de collectebus, bestemd voor de organisatie van deze avonden.

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland, tel. 038 3325550, of e-mail kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl.