Anton Philips en Cees van den Berg te gast tijdens politiek café van het CDJA IJsseldelta

Op dinsdagavond 7 april organiseert het CDJA IJsseldelta vanaf 20:00 uur een politiek café in café ‘t Ponton over de kracht van motivatie en keuzes maken. Scholieren die dit jaar eindexamen doen worden speciaal uitgenodigd om dit politiek café bij te wonen.

Deze avond praten we over de gevolgen van het sociaal leenstelsel voor de studiekeuze. Hoe kun je eerder en beter de keuze maken voor een studie of beroep? Ook voor werkende, werkzoekende of gepensioneerde mensen is deze avond interessant. Waarom kunnen we niet alles bereiken wat de geest kan bedenken? Anton Philips is voorzitter van stichting Emergo en een inspirerende spreker en motivator. Hij heeft verschillende leidinggevendeposities bekleed binnen het Koninklijke elektronicabedrijf Philips. Cees van den Berg is eigenaar van CoreCase en gespecialiseerd in het geven van studiekeuzeadvies, loopbaancoaching en outplacement.

Na afloop worden de boeken ‘’De kracht van Motivatie’’ en ‘’Genieten van je werk’’ te koop aangeboden en gesigneerd, ook is er de gelegenheid om gezellig na te praten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*