Atletiekbaan van AV Isala’96 ondergaat grote renovatie.

De vijftien jaar oude atletiekbaan van AV Isala’96 wordt momenteel gerenoveerd. De toplaag was helemaal versleten en om wedstrijden te blijven organiseren en de veiligheid te garanderen was onderhoud nodig.

Isala96-2Het bestuur van AV Isala’96 is afgelopen jaar meerdere malen met de gemeente Kampen in gesprek geweest om plannen te maken en met succes. Voor de zomer werd duidelijk dat de aanbesteding gelukt was en vorige week zijn de werkzaamheden begonnen. De toplaag is afgelopen week in zijn geheel verwijderd. Deze week is men begonnen om de zoab laag te preparen en sommige delen te vervangen. Aankomende tijd zullen dat afzet gedeeltes voor het hoog- en verspringen opnieuw worden aangebracht en zal het tegelwerk rondom de atletiekbaan worden aangepakt.

In de laatste fase van de renovatie wordt er een nieuwe kunststoflaag aangebracht en vervolgens een rode toplaag overheen gespoten. Er wordt zes tot zeven weken gewerkt aan de renovatie en de oplevering zal naar verwachting , afhankelijk van het week, 19 oktober zijn. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober zal de eerste baanwedstrijd gehouden worden, waarmee de baan ok officieel geopend zal worden.Isala96-1

Ondanks dat er niet op de atletiekbaan getraind kan worden aankomende weken, zitten de leden van AV Isala’96 niet stil. Het leden aantal groeit en tegenwoordig worden er bij de atletiekvereniging van maandag tot en met zaterdag verschillende trainingen aangeboden.

De pupillen en junioren trainen op dinsdag en donderdag van 17:00 – 18:00uur. De selectiegroep van AV Isala’96 trainen 5 keer per week en hopen in actie te komen om het NK Indoor in 2016. Elke woensdag en vrijdag is er ook VB-atletiek voor kinderen van jong en oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast kent AV Isala’96 nog verschillende hardloop en wandel groepen.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*