De Walk of hope 3 komt er aan!

EEN WANDELING OVER BEIDE KAMPER BRUGGEN!

Op zaterdag 14 juni 2014 rond 14.00 zal op het hoofdveld van v.v. DOS Kampen voor de derde keer een grote roze menigte bijeenkomen.

Een gesprek met initiatiefnemer Inge van Hooff…


woh3-logo

De Walk of Hope is een wandeling over beide Kamper bruggen, die bedoeld is om steun te geven aan iedereen! (dus vrouwen, mannen én kinderen), die op wat voor manier dan ook te maken hebben gekregen met borstkanker.

Niemand hoeft deze strijd alleen aan te gaan, dit gevecht strijden we samen. Daarnaast zamelen we geld in voor A Sister’s Hope (een organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker in Nederland mogelijk maakt). Iedere wandelaar legt daarvoor minstens 5.- euro in.

De kracht van de Walk of Hope is zonder twijfel de saamhorigheid. Samen een verschil kunnen maken is heel bijzonder en waanzinnig om deel van uit te maken!! Wij hebben dat vorig jaar (met de meer dan 1000 !! wandelaars ) al kunnen ervaren.

Gehoopt wordt dat er dit jaar nog meer mensen meedoen, en zich aansluiten bij de grote roze stoet..!!

Dus zaterdag 14 juni 2014 rond 14.00 de derde editie van de Walk of Hope

– Geef je op door te mailen naar: inge@walkofhope.nl ( geef even aan met hoeveel personen)

– Na opgave word je via de mail op de hoogte gehouden van vertrekpunt-/tijd en overige bijzonderheden.

– Inleggeld (minimaal) 5.- euro (in te leveren bij aanvang tocht)

– VOOR MEER INFORMATIE: WWW.WALKOFHOPE.NL

De organisatie hoopt op een bijzondere opening!, de nóg feestelijker (en iets ingekorte!)wandeltocht!, de traktaties, de sfeer, de gezamenlijke afsluiting, en bovenal het samen zijn, voor opnieuw een onvergetelijke ervaring zullen zorgen.

Jullie zijn er toch ook wel weer bij???

**update** – 07-05-2014

Hallo allemaal!

Geef je op en wandel mee met een bijzonder roze rondje over beide Kamper bruggen uit solidariteit met iedereen die de strijd met borstkanker aan moet gaan! Mail me!!

Omdat het weer de bedoeling is om op 14 juni een hele mooie roze stoet te vormen, wil ik jullie vragen om iets roze aan te trekken. Je helemaal roze uitdossen of alleen een roze shirt…doe waar je jezelf goed bij voelt!! 

Samen met Twilight Promotie hebben we een roze t-shirt ontworpen speciaal voor de Walk of Hope! We hebben geprobeerd de kosten zo laag mogelijk te houden en een shirt komt dan op een bedrag van 7.95 euro. Als er veel verkocht gaan worden zakt de kostprijs en zal er geld van overblijven. Dat komt dan weer ten goede aan de Walk of Hope. 

Ze zijn (tot 4 juni!!)te bestellen via info@twilightpromotie.nl Er is keuze uit een damesmodel en herenmodel. De maten zijn S M L XL en XXL.

Het bedrag kun je overmaken op NL 66 SNSB 094 38 14 111 t.n.v. Twilight Promotie IJsselmuiden

Je kunt het T-shirt op 14 juni (of eerder) afhalen tijdens de Walk of Hope op vertoon van legitimatie of betalingsbewijs(kopie van afschrijving), bij Twilight Promotie, Plasweg 82-84 in Ijsselmuiden.

Liefs Inge

walkofhopeshirt

 

woh3-logo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*