‘Avondaanzicht Kampen’ meeste likes bij fotowedstrijd #GekopIJsseldelta

Janneke Boers

Winnares Janneke Boers wint luxe borrelarrangement op Loungeschip Havana

De fotowedstrijd #GekopIJsseldelta, gehouden van 18 april t/m 30 juni heeft veel animo gekregen wat betreft inzendingen en likes via Instagram, Facebook en Twitter. Vooral het historische decor van Hanzestad Kampen en het karakteristieke landschap van de IJsseldelta waren geliefde items. Medio juni zijn de negen mooiste foto’s genomineerd voor de tweede ronde en geplaatst op de Facebookpagina van Groeten uit de IJsseldelta. Winnares Janneke Boers ontving met haar magische avondaanzicht, gefotografeerd tijdens Sail Kampen, maar liefst 212 likes en heeft daarmee een luxe borrelarrangement van Loungeschip Havana gewonnen.

Lekker bootje varen met Loungeschip Havana Kampen
Winnares, Janneke Boers uit Kampen maakte haar ingezonden foto van het Kamper stadsfront met Nieuwe Toren, vloten en prachtig avondlicht tijdens Sail Kampen. Na nominatie tijdens de fotowedstrijd #GekopIJsseldelta ontving zij van de genomineerde foto’s de meeste publieksstemmen. Boers heeft een uniek en luxe borrelarrangement gewonnen en mag zeven personen uitnodigen om lekker bootje te gaan varen met Loungeschip Havana. Dit vaararrangement is inclusief een rondvaart van 1,5 uur op de IJssel door de IJsseldelta, vertrek vanaf Hanzestad Kampen.

De IJsseldelta, Nederland in het klein
Karakteristieke (Hanze)steden, water, polderlandschap… Kortom: Nederland in het klein! Dat is de IJsseldelta. Een regio vol verrassingen in de provincie Overijssel. De Hanzesteden Kampen, Zwolle en Hasselt bieden bruisende evenementen en schatten aan cultuurhistorie. Vaar via een rondje IJsseldelta verder naar watersportplaatsen als Genemuiden en Zwartsluis. En last but not least vind je in de IJsseldelta het Nationaal Landschap IJsseldelta dat zich onderscheidt door haar polderlandschap, vergezichten, terpen en kreken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*