Badminton Bedrijventoernooi voor iedereen

Badminton3

In de tweede week van november organiseert Badminton Club Kampen voor de 32e keer het Veltman Badminton Bedrijventoernooi. De inschrijving voor dit sportieve, collegiale en gezellige toernooi is vanaf nu geopend.

Teams van twee personen kunnen deelnemen aan de heren- of damesdubbel of de mix. Daarbinnen kan gespeeld worden op drie niveaus; het toernooi is dus geschikt voor zowel ervaren als beginnende spelers. Anders dan de naam doet vermoeden, hoeft een team niet per se voor een bedrijf uit te komen, iedereen kan meedoen.

De voorrondes worden gespeeld op maandag 10, dinsdag 11 of woensdag 12 november. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeursavond. Op donderdag 13 november zijn de finales. Bij de prijsuitreiking vindt, net als voorgaande jaren, een grote verloting plaats onder alle deelnemers.

Het Badminton Bedrijventoernooi wordt gespeeld in sporthal Cellesbroek, Akelei 1. De zaal is om 18 uur open om in te spelen. De wedstrijden beginnen om 19 uur. Inschrijven of meer informatie via dick@bckampen.nl of op de website www.bckampen.nl. BC Kampen hoopt wederom op een spannend toernooi met veel enthousiaste deelnemers uit de wijde regio!

Badminton1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*