woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsBC Kampen 1 blijkt beter in singles

BC Kampen 1 blijkt beter in singles

-

 

Beide regiocompetitieteams van BC Kampen speelden op 2 november een thuiswedstrijd in sporthal Cellesbroek. De wedstrijden eindigden allebei in 5-3, helaas slechts één keer in het voordeel van de thuisclub. BC Kampen 1 kon niet winnen van ’t Veen 3 uit Veenendaal, BC Kampen 2 pakte wel winst op Dronten 4.

Het eerste team van BC Kampen begon ongelukkig, het verloor zowel de heren- als de damesdubbel. Bij de singlepartijen lieten de Kampenaren wel zien wat ze in huis hadden. Matthijs van Dijk, Wendy Dam en Gerda Flentge-Bakker bleken alle drie de sterkste in deze individuele krachtmeting, alleen Tjalling Beemer verloor de zijne.

Met een gelijke stand begon BC Kampen 1 de laatste twee partijen: gemengd dubbel.  Afgaande op de drie gewonnen singles hoopte het team op winst of tenminste gelijkspel, maar het lukte de spelers helaas niet  meer te winnen. De wedstrijd eindigde in 3-5.

Verschillende spelers van BC Kampen 2 kampen nog steeds met blessures, waardoor niet het volledige team kon beginnen aan de wedstrijd tegen Dronten 4. Desalniettemin speelde het team goed en hield de punten in eigen huis. BC Kampen 2 won het met 5-3.

Op de foto: Tjalling Beemer en Matthijs van Dijk spelen de herendubbel (foto: Berber Bouma)

Tjalling Beemer & Matthijs van Dijk BC Kampen

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen