zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKoploper te sterk voor BC Kampen 1

Koploper te sterk voor BC Kampen 1

-

 

De badmintonners van BC Kampen 1 reisden zaterdag 16 november naar Spakenburg voor een duel tegen de koploper: De Sjeve Sjuttel 1. Hoewel ze goed begonnen, konden de Kampenaren deze wedstrijd helaas niet winnen.

Gerda Flentge-Bakker en Wendy Dam wonnen hun damesdubbel met ruime cijfers. Hoewel de heren hun dubbel verloren, pakte Tjalling Beemer in drie sets wel winst in zijn singlepartij. Even leek het alsof de wedstrijd alle kanten op kon gaan, maar de thuisploeg bleek al gauw veel te sterk. BC Kampen 1 speelde nog enkele driesetters, maar wist geen partijen meer te winnen. De wedstrijd eindigde in 6-2.

Gelijktijdig speelde team 2 in Putten tegen de koploper van hún poule. Ook daar was het erg spannend. De heren wonnen hun dubbel, maar de dames verloren. Toen Ron van der Kolk als enige punten pakte in de singlepartijen, behoorde winst al niet meer tot de mogelijkheden. Voor een gelijkspel moesten de Kampenaren beide mixen winnen. Een pittige opgave, maar ze deden het wel! Met een knappe 4-4 keerde team 2 huiswaarts.

badminton2Gerda Flentge-Bakker speelt haar singlepartij (foto: Matthijs van Dijk)

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen