Bekerduel Reflex op 22 december.

Op donderdagavond 22 november speelt AH van Mierlo/Reflex de kwartfinale van het bekertoernooi tegen eredivisionist Advisie/SSS uit Barneveld. De wedstrijd vangt aan om 20.30 in de Reflexhal.

Na de sensationele bekerwinst tegen Vallei Volleybal Prins in de achtste finale was al snel bekend dat SSS de tegenstander zou gaan worden in deze kwartfinale. De kwartfinales stonden gepland op 20/21 of 22 december. Reflex heeft pogingen in het werk gesteld om deze wedstrijd naar de vrijdagavond te verplaatsen. Deze avond is voor publiek en sponsors veel aantrekkelijker. In de week naar de kerst toe zijn er op vele scholen activiteiten en zal het moeilijker zijn om, net als in de vorige ronde, de Reflex jeugd massaal aanwezig te laten zijn en op deze manier de Reflex mannen te ondersteunen.

De tegenstanders van SSS wilden echter niet meewerken aan een verschuiving naar de vrijdagavond omdat diverse spelers dan niet beschikbaar zouden zijn. De Nevobo besloot dat de datum zoals vastgesteld op de wedstrijdkalender gehandhaafd bleef. Met tegenzin moet Reflex dus op de donderdagavond spelen.

Natuurlijk hoopt Reflex op deze donderdag op een volle Reflexhal, een nieuwe stunt en daarmee plaatsing voor de halve finales van het bekertoernooi zou natuurlijk fantastisch zijn voor sport- en volleybal minnend Kampen. Komt daarom allen deze avond naar de Reflexhal en moedig de Kamper ploeg aan!

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*