donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsBekijk 6 juli het nieuwe Isala .....

Bekijk 6 juli het nieuwe Isala …..

-

Zwolle               ©2010 Foto Frans Paalman ZwolleBekijk 6 juli het nieuwe Isala tijdens de Sneakpreview

 Op zaterdag 6 juli opent Isala een dag de deuren van het nieuwe ziekenhuis. Inwoners van Zwolle en omgeving zijn dan welkom om alvast de nieuwbouw van binnen te komen bekijken. Isala is trots om het publiek ook alvast het nieuwe ziekenhuis te kunnen laten zien. Voor deze publieksopening (Sneakpreview) stelt Isala 5.000 toegangskaarten beschikbaar.

Geïnteresseerden die op deze dag een kijkje willen komen nemen, kunnen vanaf maandag 3 juni een toegangskaart aanvragen, bij voorkeur via internet op www.isala.nl/sneakpreview. Het is ook mogelijk telefonisch een toegangskaart te reserveren op (038) 453 26 60, op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen het ziekenhuis alleen bezichtigen mét een toegangskaart en kunnen zich met meerdere personen opgeven, maximaal met 5 personen per e-mailadres.  Om zoveel mogelijk bezoekers de gelegenheid te geven het nieuwe ziekenhuis te kunnen bekijken, is het programma voor de Sneakpreview opgesplitst in tijdsblokken. Bezoekers kunnen zich voor één van de tijdsblokken opgeven. Isala verzoekt geïnteresseerden tijdig een toegangskaart aan te vragen, ze verwacht veel belangstelling voor de Sneakpreview. 

Meer informatie: www.isala.nl/sneakpreview

 Wandelroute

Na een speciaal ontvangst in de centrale hal leidt de wandelroute langs een verpleegafdeling, de afdeling Radiologie en Isala Spoed. Op de wandelroute geven artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers uitleg over het nieuwe ziekenhuis, onder meer over het digitaal aanmelden bij de aanmeldzuil. Ook vertellen zij over de bijzondere architectuur van het gebouw en de nieuwste onderzoeksapparatuur. Het is ook mogelijk een ambulance van binnen te bekijken. De route eindigt in een binnentuin.

Parkeren

Fietsen kunnen geparkeerd worden in de fietsenstalling bij de hoofdingang van het nieuwe ziekenhuis aan de Dokter van Heesweg 2 in Zwolle. Bezoekers die met de auto komen, kunnen hun auto parkeren op het betaald parkeerterrein van PEC Zwolle, aan het Stadionplein 1. De parkeerkosten zijn het eerste uur gratis, het tweede uur 1 euro per uur, het derde uur en meer 1,50 euro per uur. Mensen kunnen de looproute volgen via de bordjes die naar de hoofdingang van het nieuwe ziekenhuis leiden.

Isala wil meer zijn dan een ziekenhuis

Dat de patiënt kan vertrouwen op de beste specialisten vindt Isala eigenlijk vanzelfsprekend. Voor de medische zorg op het allerhoogste niveau beschikt Isala over een nieuw, geavanceerd en toegankelijk ziekenhuis. Daar biedt Isala zorg op regionaal en nationaal niveau. Toch praat Isala liever over de andere kant van zorg. De kant van hoe de patiënt Isala beleeft.

 

Isala speelt een grote rol in het leven van de patiënt en van de mensen om hem heen. Soms op de mooiste en soms ook op de minder mooie momenten. Daarom vindt Isala openheid en dialoog zo belangrijk. Dus houdt Isala rekening met behoeften en onzekerheden van de patiënt. En legt Isala duidelijk uit wat de behandeling voor de patiënt inhoudt. Of wat de herstelperiode van de patiënt vraagt. Luisteren, tijd nemen, troost bieden. Het gaat erom dat de patiënt niet alleen weet maar ook vóelt dat het goed zit. Dat de patiënt zich gezien voelt in een ziekenhuis dat meeleeft.

 

De afgelopen jaren heeft Isala volop gebouwd aan het nieuwe ziekenhuis. Op 3 augustus verhuist Isala naar de nieuwbouw.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen